Nädalavahetusel toimus kahepäevane sportkeegli noortekoondiste laager Elvas. Saadi kokku, mängiti läbi eri distsipliinid ja pandi end proovile korraliku koormusega – 2 päevaga tegi iga noor ligikaudu 500 viset.

Laager oli edukas ning sündis ka kolm isiklikku rekordit. Kuigi tegemist on U18 noortega, siis meie koondis on suunatud tulevikku, kuna ainult Johanna on 18 ja teised kõik kuni 16-aastased. Seega, kahe aasta pärast peaks olema parim aeg U18 MMiks.

Eestit esindavad 12.-17.05.2023 Horvaatias

U14 MK-l

Joosep Ainso ja Henriette Järv;

U18 MM-il

Noormehed
Mairo-Johannes Toom, Mattias Tõnisson, Ragnar Martinson, Jonathan Austa

Neiud
Carolina Järv, Kristel Jahimaa, Johanna Martinson, Linda Pluum

Eelmine U18 MM Sloveenias tõi meile ühe hõbeda. Pöidlad pihku ka seekord!

Markko Abel
Noortekoondise treener