Tallinn tunnustas ja premeeris tiitlivõistlustelt medaleid võitnud tallinlastest sportlasi ja nende treenereid

Tallinna linn eraldab reservfondist 14 000 eurot tunnustamaks ja toetamaks tallinlastest sportlaste ning nende treenerite saavutusi maailmameistrivõistlustel.

Heret Ots võitis kuldmedali 25. mail Elvas, Eestis toimunud sportkeegli maailmameistivõistlustel, kokku osales 32 sportlast. Tallinn tunnustab ja toetab Heret Otsa 2800 euroga ja tema treenerit Kristjan Tamlak 1200 euroga.

Timmo Tammemäe koos Sander Linnusega võitsid hõbemedali 27. augustil Paprsekis, Tšehhis toimunud meeskondlikul rogain orienteerumise maailmameistrivõistlustel, kus kokku osales 116 võistkonda. Tallinn tunnustab ja toetab Timmo Tammemäed 1000 euroga, Sander Linnust 1000 euroga ja nende treenerit Piibe Tammemäed 1000 euroga.

Piibe Tammemäe koos Reeda Tuula-Fjodorovaga võitsid hõbemedali 27. augustil Paprsekis, Tšehhis toimunud naiskondlikul rogain orienteerumise maailmameistrivõistlustel, kus kokku osales 55 võistkonda. Tallinn tunnustab ja toetab Piibe Tammemäed 1000 euroga, Reeda Tuula-Fjodorovat 1000 euroga ja nende treenerit Raul Kudret 1000 euroga.

Epp Mäe võitis pronksmedali 14. septembril Belgradis, Serbias toimunud naistemaadluse maailmameistivõistlustel, kokku osales 25 naismaadelejat. Tallinn tunnustab ja toetab Epp Mäed 2800 euroga, tema treenerit Ahto Raskat 600 euroga ja treenerit Maksim Molonovit 600 euroga.

Refereeritud artikkel >

Vaata lisaks:

MM-i videod
MM-i tulemused
Pildigalerii