Praegu kõige rahvusvahelisemas linnas, Elvas, püstitas Markus Ojangu sportkeegli MM-il Eestile uue rekordi. 

Vaatamata pikkadele võistluspäevadele näitavad eestlased visa vaimu. Eile kaks isiklikku uut rekordit püstitanud naistele lisandus tänasel meeste võistkondlikul mõõduvõtul uue Eesti rekordiga Markus Ojangu.

Mäng käis kuni 23-aastaste vanuseklassis, kuid selles osalenud U18 esindaja püstitas rekordi just oma vanuseklassis. Tulemus 583 on eelmisest 30 punkti võrra suurem.

“Ma ei suuda kirjeldada seda tunnet. Siiamaani on võbin sees,” rääkis Ojangu. “See tunne on täiesti uskumatu, eriti sellise publiku toel nagu siin on,” viitas ta väsimatule publikule, kes elab kaasa trummide ja tromboonide saatel.

Lõppkokkuvõttes jäi Eesti meeskond 13. kohale. Kulla võtsid, nagu ka eile, sakslased. Nende järel Poola ja Austria meeskonnad. Sakslane Lukas Funk rääkis: ”Selleks turniiriks treeniti kõvasti, nädal enne Eestisse lendamist järjest iga päev. Kõik teavad, mida tuleb teha selleks, et võita. Oluline on tulesäde üles leida ja seda jagada.”

U23 vanuseklassi võistlused jätkuvad pühapäeva hilisõhtuni Elvas sportkeegli MM-il.